dissabte, 12 de gener del 2013

Treballem les habilitats socials!


Hem creat un objecte d'aprenentatge, una webquest per a poder treballar les habilitats socials amb alumnes de secundaria a través de les noves tecnologies, en aquest cas amb els propis mòbils dels i les alumnes.

Cal destacar que hem pogut posar a la pràctica la nostra webquest amb un grup d'alumnes de 3ri 4rt d'E.S.O..


En ella, expliquem que són les habilitats socials i a partir d'aquesta explicació deixem que els alumnes realitzin un qüestionari de forma anònima sobre les pròpies habilitats socials i que reflexionin sobre les seves respostes.

També hem creat un apartat on donem a conèixer als i a les alumnes una aplicació pels móbils smartphone que és diu "Inteligècia emocional" i en ella poden seguir treballant les habilitats socials. A dins aquest mateix apartat, hem creat un espai per a que els i les alumnes puguin avaluar la classe i expressar les seves possibles curiositats.

Per acabar, hem analitzat els resultats dels qüestionaris i de les reflexions dels i de les alumnes per a poder detectar possibles mancances en vers a les habilitats socials i poder-les treballar posteriorment en classes de tutoria. Els resultats dels anàlisis són públics però  anònims, podeu consultar la WebQuest  AQUÍ.


Aquí podeu veure la presentació de l'objecte d'aprenentatge que hem preparat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada