divendres, 16 de novembre del 2012

El coneixement és poder

EL CONEIXEMENT ÉS PODER Aqui teniu la nostra reflexió envers les noves tecnologies i el sitema educatiu actual. A classe hem après a utilitzar el programa SoundCloud d'una manera dinàmica i enrequidora i hem pogut crear un Podcast. Us el deixem aquí per si us interessa!

2 comentaris:

  1. EL PERIODICO. 31.01.11
    LA POCA FORMACIÓ DELS PROFESSORS FRENA EL PLA DE LES AULES DIGITALS
    Dos informes revelen dificultats dels docents per treure partit de les noves tecnologies
    La introducció dels ordinadors portàtils i el treball amb continguts digitals a l'aula s'ha convertit en un revulsiu per a l'activitat docent, però ha posat al descobert el «baix nivell competencial» del professorat en la matèria. Dos informes que avaluen l'experiència batejada com EduCAT 1x1 per la Conselleria d'Educació (ara Ensenyament) durant el curs 2009-2010, subratllen la necessitat de proporcionar formació als ensenyants, no tant sobre els instruments i mitjans informàtics, que també, sinó sobre les possibilitats didàctiques que s'obren amb la incorporació de les noves tecnologies.
    Els informes del Centre de Tecnologies Ituarte de la Fundació Joan XXIII i del parc tecnològic La Salle Technova de Barcelona, ultimats a finals del 2010 i als quals ha tingut accés EL PERIÓDICO, insisteixen que els problemes de connexió i d'ample de banda s'han convertit en un llast per al projecte, encara que les solucions implementades recentment en els centres públics han alleujat la situació. Un primer informe del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu sobre el primer any de vida del projecte, avançat a l'agost per aquest diari, ja denunciava greus fallades en les connexi

    ResponElimina
    Respostes

    1. Bona tarda! Ens disculpem per no contestar abans i ens agradaria agrair-te la teva participació al nostre blog.
      Ens has proporcionat un article molt equivalent al podcast "El coneixement és poder".
      Gràcies de nou, esperem que segueixis visitant el nostre blog i compartint la teva opinió amb nosaltres!
      Un salut!

      Elimina